START campanie “Cluj, cum te simti?”

Haideti sa descoperim impreuna, timp de o luna, cum se simte Clujul

Clujul si clujenii sunt unici in multe feluri. Sunt oameni cunoscuti pentru spiritul autentic, oameni calzi, intreprinzatori, receptivi, activi si de cuvant. Luna decembrie vrem sa o dedicam oamenilor, pentru ca oamenii fac Clujul, oamenii fac sarbatorile, oamenii aduc viata si bucuria.

“Cluj, cum te simiti?” este modalitatea prin care luam pulsul orasului in fiecare zi si mai ales a unor locuri prin care clujenii isi petrec timpul. Oameni faini, ne asteptam sa se simta bine. Haideti sa descoperim impreuna, timp de o luna, cum se simte Clujul! Demersul inceput de I love Cluj impreuna cu la Gimini Moodtracker se invarte in jurul ideii de clujean, de om bland, dar ferm, vesel, dintr-o bucata.

img_0683

Simplu cum se desfasoara Campania: invitam clujenii sa inregistreze cum se simt in diferite locatii: acasa, la munca, la pranz, in locatii mai mult sau mai putin cunoscute din oras. In baza acestor inregistrari vom genera o stare medie a Clujului in anumite zile, cu ocazia unor evenimente relevante si mai ales in diverse locatii din Cluj! 

Cu acest prilej, vrem sa va prezentam si aplicatia care o sa ne ajute cu aceasta initiativa. GIMINI MOODTRACKER, o aplicație creată și dezvoltată la Cluj, este un tool inovativ care ține evidența stărilor tale și te ajută să le ințelegi într-un  mod simplu, distractiv și cu semnificație. Îți urmărești zilnic caloriile, kilometrii, banii, succesul, dar nu îți urmaresti stările, de fapt bucuria, care e scopul tău și al nostru în viață. Fiecare stare e importantă, spune ceva despre tine și înregistrând-o imediat, semnificația ei este valorificata. GIMINI MOODTRACKER e tool-ul tău pentru a întelege cum oamenii și locurile îți influențează starea, bucuria. 

Descarca-ti aplicatia de aici si hai sa-i dam drumul! Implica-te! Acum e momentul. Noi o sa te tinem la curent, prin postari regulate asa ca, stai aproape!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *